Контакти

Салон за здраве и красота Усмивка

Адрес

гр. София, жк Илинден,
ул. “Зографски манастир” 15,
вх.А, партер, СИТИ ПАРК

Телефон

Тел.: 02 44 20 685
GSM: 0889 180 685

E-mail

salon@salonusmivka.com

Пишете ни

9 + 2 =