Ултразвукова липосукция

Предлагаме ви метод за намаляване на телесните обиколки чрез използването на високотехнологичен безболезнен метод. С ултразвукова липосукция можем да се спасим от увисналото коремче, „набъбналата“ талия, грозните паласки, мощните бедра, ханш и дупе. Както и ако гърбът или ръцете ни са с неестетични натрупвания на мазнини. Чрез модерен метод ултразвукът отстранява мастните клетки.

Какъв точно е механизмът на действие на ултразвука?

 Мазнината в клетката (която представлява т.нар. триглицериди) е в полутечно състояние. Ултразвукът, който бива прецизно насочен и нискочестотен (не влияе на другите органи и тъкани освен на мастните депа), предизвиква образуването на мехурчета от течността в клетката. Мазнината, която започва да се отделя от мастните депа, се оттичат чрез лимфните пътища, преработва се в организма, а после отпадните продукти по естествен път се изхвърлят от тялото.

Какво се усеща по време на процедурата?

От ултразвуковия апликатор може да се усеща лека топлина. Това се дължи на факта, че вълната предизвиква т. нар. трептене на клетките – те започват да се трият една в друга и именно това триене води до усещането за топлина.

Какво трябва да правя, за да имам максимален ефект от процедурата?

Желателно е след самата процедура клиентът да повиши физическата си активност за 20-30 мин, за да може мазнината, която е достигнала до черния дроб, да бъде изразходена под формата на енергия. Пиенето на течности е другото важно условие (2-3л вода дневно), тъй като освен мазнина по време на процедурата се отделят и лимфни сокове, които трябва да бъдат изхвърлени чрез урината. Пиенето на твърд алкохол не е желателно, защото тялото ще приеме алкохола като налична енергия и ще изразходва него, а не разградените мазнини.

Колко се отслабва? И какъв е ефектът от процедурата?

Колко точно ще са стопените сантиметри от талията е строго индивидуално, но обикновено след първата процедура клиентите се сбогуват с 1-2 см. Резултат от процедурите обаче няма да видите на кантара. Новата технология намалява обиколки, но не и килограми, по простата причина, че мазнината не тежи. Резултатът е гладка и премахната портокалова кожа, както и отстраняване на излишните мастни депа.

Освобождаването от мазнините става едва след около 2 месеца от започване на сеансите. Препоръчително е процедури да се правят през 5-7 дни. Няма ограничения за броя им, но е хубаво след серия от 10 поредни да се направи почивка за 2-3 седмици.
Методът е абсолютно безболезнен и безвреден и няма никакви странични ефекти.