Антиостаряване “ИРИС”

Мощни съставки против остаряване

Иновативна формула

Иновативна формула, която комбинира богата гама от мощни съставки против остаряване. Екстрактът от кафяви водорасли стяга и изглажда бръчките. Iris Iso® (източник на фитохормони) и екстрактът от див ямс (естествен източник на хормона DHEA) въздействат на хормоналното стареене.

Кралското желе и морският колаген регенерират и стимулират клетъчното обновяване. Биотехнологичните комлекси Hygroplex®,Ajdew®, Fucogel 1000® и хиалуроновата киселина осигуряват мощна и дълготрайна хидратация. Матиращи съставки и UV филтри защитават от вредните слънчеви лъчи.

Ефектът още след първата употреба е невероятна свежест, кадифена мекота, перфектен лифтинг и съвършен матов тен. Подхододящ е за нормална и комбинирана към мазна кожа. Специална формула за над 35-годишна възраст, която действа върху белезите причинени от физиологичното и хормоналното стареене.

Притежава хипоалергенна формула

Притежава хипоалергенна формула, която изглажда, стяга и тонизира кожата, дренира и успокоява торбичките под очите. Високата концентрация на изглаждащи (Liftiline®) и дрениращи (екстракт от бръшлян) активни съставки осигурява видимо младежко излъчване на околоочния контур. Iris Iso® и екстрактът от салвия (богати източници на фитохормони), както и екстрактът от див ямс, като естествен източник на “хормона на младостта”, се борят с хормоналното стареене на кожата.

Морските еластин и колаген, маслата от пореч и авокадо, както и кралското желе регенерират, ревитализират, успокояват и омекотяват.

Витамин Е е силен антиоксидант и се бори със свободните радикали. Копринена текстура и нежен аромат допринасят за истински комфорт. Резултатът е по-стегнат овал, видимо тонизирана, уплътнена и изгладена кожа. Ефектът още след първата процедура е невероятна свежест, кадифена мекота, перфектен лифтинг и съвършен матов тен. Комплекс GAG е моментален бръчков пълнител- изпълва бръчките. Matrixyl- реконструктуира и възстановява дермиса като стимулира колаген.